FAQ = Frequently Asked Questions = Ofte stillede spørgsmål

Jeg har ikke fået nogen mail med login, hvorfor det?
Svar: Alle medlemmer skal have et login her til siden, så har du ikke fået et endnu henvend dig da til webmaster som vil give dig et.

Hvorfor nu pludselig et login?
Svar: Denne nye hjemme side er lavet til at kunne håndtere medlems data og informationer.  Så der vises forskellige sider alt efter om du er gæst, medlem  eller bestyrelsesmedlem osv. Det er ikke altid at udefra kommende skal kikke med her. Derfor et login. MEN du behøver ikke at logge ind blot for at se nyheder. Login kræves iøjeblikket kun i forummet

Kan man bare skrive i forummet hvad man har lyst til?
Svar: JA, det kan man. Du står naturligvis til ansvar over for det du skriver. Du er meget velkommen til at starte en god debat, eller måske oprette en køb/salgs annonce.

Jag har opdaget nogle tyrkfejl, vordan får vi rattet dem?
Svar. Webmaster er meget lydhør og taknemlig overfor kontstruktiv kritik.

Hvorfor har i rettet bådlaugets hjemmeside adresse?
Svar: Vi har desværre set os nødsaget til helt at skippe den gamle web adresse (den med bindestreg i) Da det har vist sig at det ikke er bådlauget der ejer domainet og der er problemer med at overdrage rettigheder. 

Er det meningen at alt information til/fra bådlauget skal foregå her?
Ja. Så det er bare om at holde øje med siden en gang i mellem.

Ved en formular er der altid et kontrol spørgsmål. Hvorfor det?
For at forhindre robotter i at udfylde disse formular har vi sat et spørgsmål ind som kun et menneske forstår. Hermed mindsker vi uønsket afsendelser.

Denne side bliver løbende opdateret.