Pouls vig baadelaug

Pouls Vig havn er opført i 1985 og i dag er vi ca. 150 medlemmer. 133 pladser ved flydebroen og 14 pælepladser. Havnen er omgivet af en dejlig natur med udsigt ud over Karrebæk fjord helt til Karrebæk og Gavnø. Vi har også stor glæde af det rige fugleliv med adskillige arter rovfugle.

Faciliteter
Vi har et dejligt klubhus med køkken, hvor I kan sidde indendørs og nyde maden, når vejret ikke tillader at sidde i det fri. Udenfor kan I grille og hygge. Her står borde og bænkesæt ved klubhuset. I toiletbygningen er der to badeværelser med bruseforhold.

Oplysninger om brug til havnens faciliter fås hos havnefogeden eller et af bestyrelsesmedlemmerne. Telefonnumre findes i udhængsskabet ved klubhuset eller her på hjemmesiden.

Besejlingsforhold
Havnen fik i 2016 en ny flydebro. Der er meget populær blandt medlemmerne, fordi det er virkeligt nemt at lægge til og vi undgår tilpasninger med fortøjninger ved høj- og lavvande ved den flyder med.

Havnen bør kun anløbes ved dagslys.

Sejlløbet fra Karrebæksminde er markeret med grønne og røde bøjer med topbetegnelser.
Ca 300 m. før den gravede kanal der fører til Næstved havn, holdes der til styrbord til sejlrenden. Den er ligeledes markeret med røde og grønne bøjer og som viser vejen ind til Pouls Vig Lystbådehavn.

Vanddybden i havnen er omkring 1,5 m. Se iøvrigt søkort nr. 164

Bemærk:
Lige uden for sejlløbet ligger vraget af et sunket skib, der er afmærket med en sort kugle. Lige før vraget holdes til bagbord, hvor sejlløbet fortsætter ind til Pouls Vig Lystbådehavn.

GO’ VIND!